Dk fisse kone kusse

dk fisse kone kusse

Vulva, vagina, tissekone, fisse og kusse er blot nogle af de mest . Men den findes i Den Danske Ordbog, som sproget. dk henviser til og den. Kusse. Fisse. Skede. Mis. Elller noget fjams som fjams eller yoni. for klinisk, vulva for fremmedartet, mis for tøsset, tissekone for barnligt. Din tissekone har simpelthen brug for det, skriver Cosmopolitan. vil undgå at fissen tørrer ud, så drik masser af vand - din kusse vil takke dig. dk fisse kone kusse

Dk fisse kone kusse - det

Lång kö för att få sin häst uppäten av lejon. E-avis Læs vores udgivelser på nettet. Jeg kan derfor ikke forholde mig til intimkirurgi personligt, men forstår godt hvorfor nogen vælger det hvis de er rigtig kede af hvad de har dernede. Hunden er en sød og rar labrador, og vi har før passet den. I daglig- og fagsprog bruges vulva kun sjældent eller slet ikke. Kusse. Fisse. Skede. Mis. Elller noget fjams som fjams eller yoni. for klinisk, vulva for fremmedartet, mis for tøsset, tissekone for barnligt. Gina er nemlig oppe mod tissekone, tis'tøjet, kusse, kutte, kunte, fisse, fitte, fjams, vagina, skamlæber, slabrefjam, vulva, mis, pussy, cunt, fjams. Jeg holdt Rollo hårdt snoren, og firede lidt efter lidt hans hoved tættere på min kones fisse. Hun stod med hovedet letbøjet opad og med lukkede øjne, da Rollos.

Dk fisse kone kusse - uopklagelig

Sofie Linde og Joakim Ingversen jubler: Mest læste om tissekone. Denne information deles med tredjepart. Da vi kom, stormede Rollo hen til min kone. Jeg relaterer bedre til navnet fisse, når jeg skriver. Han er vel lidt af en connaisseur. Vi har spurgt en række eksperter med indsigt i navnegivningen omkring kvinders primære kønsorgan, hvad de kalder den.

Videos

Sanne Søndergaard stand-up om hår på fissen

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *